Hej! :)

I veckan har vi haft riktigt mycket sol och oj så de är härligt! I vanlig ordning så har vi haft träning med Träningsakademin, nästa sista veckan innan vi ska börja avveckla. Känns lite tråkigt då det varit riktigt kul att fått lära ut och känna att det har varit väldigt uppskattat det vi gjort. Under helgen lade vi faktiskt till lite helgträning med gruppen innan slutet. Vi har kört ett träningspass både på lördagen och söndagen. Passen blev givande och mycket roliga! Blev mycket fokus på balans och utförsåkning då vi bland annat tränade åka på en skida utför samt kurvtagningar utför.

85B3D9D3-5809-43E4-92C3-4B7387CDE880

En bild från söndagenskvällspass :)

Under onsdagens träning så fokuserade vi istället på fart då vi körde kortare impulser, 15/15 och 30/30. Blev mycket stakning då gick väldigt lätt i spåret! Mycket bra kämpat av alla, blev en väldigt bra kvalite under intervallerna. Sedan avslutades allt med en smirre/staknings stafett. Ett riktigt bra pass där flåset och bålen fick jobba stenhårt.

CB674578-6B5C-436A-B397-5015AE8C3FD5

Här har vi Enock och Thua-Li som kör hårt på en impuls! :)

Min egna träning i veckan kan man säga har varit explosiv samt högintensiv. Har kört mycket styrketräning i form av gym. Fokuserade mycket på att köra tung vikt med få repetition för att träna explosiviteten. Därtill har jag också kört kortare intervaller. Inte så många lugna distanspass utan ville fokusera på mer att köra högintensitet.

Nu sitter jag och hemma i soffan och ladda inför de få skoldagarna som återstår innan påsklov på torsdagen. :)

Ha det bra!

/Viktor, Träningsakademin UF