Hallå där ute!

Efter lägret i Torsby med Bore förra veckan har det inte gått enligt planerna. Tanken var att träna lite lättare men med fortsatt mängd på ca 15-17h, men det gick inte. Benen var tunga som bly, orken tog slut redan efter förmiddagspassen och det var bara att inse att det var dags att dra i handbromsen. Även om jag har svårt att verkligen skita i träningsplanen, vilket jag tror de flesta idrottare har, så har jag verkligen skitit i den helt, kört mer på känsla.

image1

Det är svårt att strunta i träningsplanen då det känns som man inte gör allt perfekt. Men bara för man skrivit ner en träningsplan och tror det är bäst för en själv, innebär det inte att det är så. Ibland säger kroppen ifrån och då är det bara att ta de lugnt. Jag tror sällan jag har tränat för lite, snarare alldeles för hårt en period så jag inte kunnat träna alls senare, och på så sätt blivit “för lite”.

Men det har gett resultat! Det tog många dagar innan jag kände att orken och träningssuget kom tillbaka. Faktiskt va det först idag (söndag), som jag kände att benen var pigga och att jag var riktigt taggad på att börja träna ordentligt igen. Förutom att jag kört 1,5-2h/dag istället för 3-5h/dag, så har jag även sett till att fokusera på annat än träning. Viktigt att vila huvudet också. Så jag har sett till att måla om hallen i lägenheten, med hjälp av min gode vän Anton Hedlund. Jag har även hälsat på min flickvän Engla i Västerås, samt tagit sommarens och årets första bad!

IMG_4086

Lägenheten innan..

(lägenheten efter)
Nu väntas en vecka med bra träning och jag hoppas kroppen är med på banan igen! Vi hörs :)

 

// Ponna