Hej,

Ja äntligen så kunde jag då genomföra ett i torsdags fotbollspass på 1tim och 20min utan någon känning i bröstet! Superskönt verkligen!  Jag passade även på att ha pulsklockan med mig och registrerade att jag sprang 4km under träningen.

Snittpuls: 139

Maxpuls:175

Minpuls:95

Kcal:937st förbrända.

Efter träningens slut stannade jag ochvonsdag till kvar också körde några intervaller på ca 50m där pulsen låg på Max 178 och i snitt 158. Arbetstid var 3.40min och ytterligare 52kcal förbrändes. 

I lördags spelade jag sedan match 90min plus uppvärmning 30min men tyvärr kan man inte ha pulsklockan på under match:(

Söndag idag, eller ja snarare måndag ned tanke på att klockan passerat midnatt. Ibland är det svårt att hinna med allt man ska men skam den som ger sig:) första passet rullskidor på ca 4v gjorde jag också idag! En oerhörd skön känsla att äntligen kunna trycka ifrån igen med stavarna utan någon som helst smärta!  

 

Snittpuls:155

Maxpuls:172

Vilopuls:79

Sträcka:10.34

Hastighet:4.25/km

Kcal:709

Åkningen bestod idag av att köra från torna Hällestad till dalby centrum för att handla välling åt sonen:)  

Ja varför inte få motion och spara bensinpengar på samma gång?  Något förvånad över vilket hyfsat tempo jag ändå lyckades hålla med tanke på ganska kraftig vind samt att det var några veckor sedan sist jag körde. Jag kände mig lite seg på slutet men oerhört skönt som sagt att kunna vara igång igen! 

Nu är det minsann dags att kasta in handduken och få sin välbehövliga skönhetssömn:) 

Nya tag väntar för alla föredetta soffliggare även nästa vecka!

/skåningen