Hej!

Tisdag och börjar närma oss mitten av veckan. Jag har någon form av minivirus i kroppen (får återigen tacka min 2åring där hemma som snörvlar på som vanligt). Jag är övertygad  om att om min lille grabb inte gått på dagis så hade det sparat oss mååååånga sjukdagar varje år men vad ska man göra.

Dagen till ära så ska det spelar fotbollsmatch, visserligen inget vidare motstånd och vi vann med 7-1 men tempot blir ändå högre under en match än om man genomför ett vanligt träningspass i fotboll. Vet egentligen inte riktigt varför, det är ett konstigt fenomen att man tränar lättare/enklare än man gör när man sen väl ska prestera 90min på en fotbollsplan. Tyvärr så är det inte möjligt att ha pulsklockan på sig under en match så kan inte kolla puls eller distans (man får helt enkelt inte pga skaderisk).

Onsdagen:

Även denna onsdag körde jag ett styrkepass hemma enligt följande:

100armhävningar

100 sit ups

100 utfall

100 squats

100 dips

Sluttid 11min och denna dagen kände jag mig riktigt trött och tung i kroppen. Troligtvis pga att jag sovit fruktansvärt dåligt. Vår son har fått en dålig vana att äta välling mitt i natten för att vi va  tvungna under hans förra kräksjuka att försöka få i honom näring när det än var möjligt och detta sitter fortfarande i. Nu har jag fått den härliga uppgiften att ha honom på nätterna ensam för att vänja honom av sin ovana (jag är den förälder som inte orkar ta mig upp ur sängen mitt i natten och gå ut i köket och fixa ny välling när den tar slut). Därför fick jag denna härliga uppgift som innebär att han väcker mig 3-4 gånger per natt och skriker och hittar på alla möjliga knasiga ideer kring varför han ska/måste/vill ha sin välling mitt i natten. Dålig sömn i 3-4 nätter tar ut sin rätt kan jag säga! Visst man kommer upp på morgonen men man är långt ifrån lika alert och när det väl blir kväll och det är dags att träna så vill man inget hellre än slå sig ner i soffan och titta på TV för kroppen har ingen energi kvar, men då gäller det att ha moral och åtminstone göra sitt bästa.

Något är bättre än inget!

/skåningen