Nu är hela gruppen presenterad och själva träningen fortlöper i skaplig takt. Vi har en lite babyboom i gruppen då träningsgurun Brynjar har fått smått och hållit sig undan träning med gruppen samt att ytterligare bebis är att vänta nu i dagarna så det har blivit delad grupp på sistone.

Snön har kommit och vad det verkar så kanske vi har så tur att den ligger kvar. Möjligheterna att åka på snö har dock varit skapliga då Nydala skidspår kan stoltsera med konstsnö, detta har dock varit ganska dåligt skött, spåren och längden på rundorna har varit sämre än väntat, men vad gör det då träningsmoralen är på topp.

Själva träningen består mest i att försöka samla mil i kroppen för samtliga av oss, har suttit och diskuterat och kommit fram till att Vasaloppet (öppetspår) närmar sig alldeles för snabbt och att i skrivande stund är det enbart 66dagar kvar tills startskottet går för majoriteten av oss (en av oss tar sig an det riktiga Vasaloppet). Därför är alla mil som går att få väldigt värdefulla.

Efter barnafödsel kommer det en jul och nyår som säkerligen gör gruppträningen lidande men efter detta så ska vi försöka oss på att styra upp mera teknikpass så att alla kommer så väl förberedda som det bara går. Jag tror att detta är något som verkligen kommer behövas och vi har goda möjligheter att få till bra teknikpass då gruppen som ni har sett i tidigare inlägg besitter god kunskap i den ädla konststen skidåkning.