Romjula har blitt brukt til å trene godt. Har kjørt flere intervalløkter, kroppen responderer bra, og formen kjennes bedre for hver økt som går. Siden 1. juledag har jeg vært på Sjusjøen, tross litt snøvær veldig gode skiforhold hver dag. I blant tittet sola frem også. Fornøyd med å få trene i nykjørte løyper hver dag! I dag hadde jeg hardøkt skate, 6×4 min i4, og kroppen kjentes veldig bra. Farten var høy og pulsen som den skulle. Gikk om kapp med sola, som viste seg på siste dag av skoleferien.

I den kommende uka skal jeg være hjemme, trene godt, og gå skirenn. Sigdalsrennet 10 km klassisk blir sesongens første skirenn, etter en laber treningshøst. Kan hende det blir staking, ettersom løypa er lett nok til at det er mulig. I det siste har ting løsnet, og kroppen kjennes klar ut for å presse seg ordentlig igjen. Står over første Norgescup på Beitostølen, ettersom jeg ikke har fått trent jevnt på lang tid. Synes det er fornuftig å gå et lokalt renn fremfor å bruke mye tid og penger på reise til Beitostølen.

Fremover skal jeg gå mange lokale renn i helgene. Skal bruke skirenn til å gå meg i form, og satser hardt mot neste Norgescup, som går i Holmenkollen. Har troa på at det blir veldig bra. I kveld hadde jeg ei god styrkeøkt hjemme. Selvfølgelig med Swix-klær fra Skistart.com! Lurt å trene styrke også i sesong, det er hvertfall min mening. God styrke er nødvendig for å kunne gå godt teknisk på ski, spesielt på utfordrende skiføre.

https://www.skistart.com/nor/swix.htmlIMG_5143 IMG_5144

// Vetle