Nå gjenstår kun en uke til Norgescup nr. 2 for junior i år, som denne gangen går i Holmenkollen. Det første rennet er 10 km skate på fredag. Har lenge hatt som mål å ta poeng her (topp 30), og jeg er spent på om dette er mulig, etter en tung høst, og start på vinteren. Etter det er det sprint på lørdag. Ikke helt sikker på om jeg stiller her, mulig jeg står over for å spare krefter til søndagens løp. Søndag er det 10 km klassisk, i harde løyper. Begge distanserenna foregår med individuell start, så det blir spennende.

 

Denne uka har jeg fått trent godt. Ei hardøkt på tirsdag, og så var det klart for en lokal sprintstafett på torsdag. Gikk helt ok, ikke noe stort resultat for laget. Veldig bra trening. Så var det styrkeøkt med skolen på fredag, og skirenn igjen på lørdag. Årets andre skirenn ble 5+5 km klassisk/skøyting, altså skiathlon. Kroppen fungerte greit på klassiskdelen, og jeg var ikke veldig langt bak teten etter halvgått løp. Etter å ha byttet til skøyteski og skøytestaver fra Swix, gikk det greit i et par kilometer før det stoppet opp. Kroppen ble plutselig veldig tung. Møtte veggen, og gikk bare halvhardt derfra og inn.

 

https://www.skistart.com/nor/swix-triac-3-0-langrennstav.html

 

Konkluderte med at lørdagens dårlige løp skyldtes løyper og føre som ikke passet meg, kombinert med en veldig tung dag fysisk. Nå tar jeg høyde på å trene godt og spisse formen inn mot fredagens løp. Det tror jeg blir bra, så får vi se om jeg klarer målet om å ta Norgescuppoeng i et av årets viktigste skirenn!

IMG_5250 IMG_5257