God jul! Den siste uka har jeg feiret jul med familien i Drammen. Må ta seg tid til også litt annet enn å trene! Riktignok ble det noen økter også rundt jul, blant annet intervall 5×5 minutter på selveste juleaften. Ikke så bra form for øyeblikket, men den kommer nok etterhvert. Har kommet en del snø den siste tiden, så er gode skiforhold hjemme nå. Trener de fleste øktene på Eiksetra eller Konnerud. Der er det alltid gode forhold.

 

I romjula er jeg på hytta på Sjusjøen. Rundt 300 km med skiløyper herfra, så det er veldig bra å gå på ski. Kjører som vanlig et par hardøkter i uka, og også en del rolige turer. Mange skivenner som oppholder seg her for tiden, så er også mulig å få trent litt med andre. Det er ålreit når jeg normalt nesten kun trener alene.

 

Har vært her siden 2. juledag, og trent følgende økter: rolig klassisktur, styrkeøkt, og distanseøkt skøyting. En distanseøkt er en form for hardøkt, der man etter oppvarming går en bestemt avstand eller tid. Denne gangen gikk jeg 10 km på veldig tregt føre. Sone 3-4 på rundt 34 minutter. Hadde på meg klær fra Swix, blant annet favoritten Swix Carbon Pants. Ei tynn bukse for litt varmere dager, og den fungerer utmerket som overtrekk.

https://www.skistart.com/nor/swix-carbon-pants-bukser-herre.html

 

Ønsker alle lesere en fortsatt god jul og et godt nyttår. Ser frem mot et nytt år med mye trening og forhåpentligvis gode resultater.

Har lagt ved en del bilder fra året som har gått 🙂

IMG_9739IMG_9733IMG_9584IMG_9389IMG_5097IMG_4904IMG_4663IMG_4339IMG_3812IMG_2717

// Vetle