Har sen förra fjälletsemestern förstått att jag behöver kängor. Det gick bra med gympaskor men det skulle inte gått fler dagar med långa vandringar, då behövs bättre stöd för fötterna. Jag har nu köpt dessa Lundhagskängor som just kommit hem, jag har hunnit smörja in dom och promenerat en gång bara. Otroligt sköna!! Det är stor skillnad nu när jag har bättre stöd och man behöver dessutom inte vara så noga vart man sätter fötterna. Imorgon åker vi iväg på nästa fisketripp, hoppas vi får napp!!
IMG_9684

Jag och Tora har tränat tillsammans i veckan, våtdräkterna har ålats i och vi har simmat i havet i viken som är utanför stugan. Vi passade även på att ta ut alla hundar en av gångerna och badade med dom, det var cirkus och vi roade garanterat grannarna. Hundarna hoppade upp på brädan och från den så den tippade flera gånger och även i båten som pappa var ute med. Den var såå nära att tippa den med flera gånger.
jag vet inte vad som var jobbigast, bada med hundarna eller simningen med Tora…blev rejält trött iaf och vi var i vattnet 90minuter.

9EFA73B4-3B09-4A93-AA08-F9F70D87A390

4F7CD394-7FAD-41E3-A676-7E9ECEF79E2B

Vi båda har även kämpat på gymet, det känns som att det  här programmet är såå mycket jobbigare, mer anpassat till mig som målvakt så jag brukar fylla på med lite stakmaskin och även kondition såklart. Mycket övningar med spänst dessutom så det känns överallt  är vi är klara.
Marwe rullskidor är nu beställda så vi får varsitt par, känns skoj med nytt, de ska ju vara bäst så utvärdering kommer… Känslan ska vara som att åka på snö så jag längtar att testa!  Hjulen är 25mm så mycket bredare än de gamla vi har. Här i Umeå har rullskidbanan blivit halvklar och den är jättefin, den byggs dessutom ut så kommer bli längre och med olika svårighetsgrad.
Kajsa