Hej!

Tävlingskalendern är fortfarande tom men vi har ett träningsläger med klubben som närmar sig.

Det är 3st föreläsningar som handlar om prestation, mål på träning och stress. Gemensamma pass med instruktör både på rullskidor och MTB.
Cykel, kickbike el löpning med hund både lördag och söndag.
Vi har även gemensam middag fredag och gemensam lunch lördag då vi ska lyfta frågor av all möjlig karaktär som kommer upp. Träningsläger med klubben är alltid roliga då vi träffas en hel hög människor och man hinner vara social på ett annat sätt än på tävling då alla är så koncentrerade på sitt.
På tal om läger så har Kajsa haft träningsläger med länslaget, Västerbotten F03,  i helgen och kom igår hem helt slut i kroppen (och knoppen). Hela lördagen hade de tränat och igår hade de först tränat och sen spelat match mot killar 02-04 så det var en tuff match. De ska spela semifinal i cup kommunal mot Göteborg så det blir garanterat lika tufft!!
Idag har hon bara joggat en sväng för återhämtning. 6E7280B3-6C34-4A29-923C-F8CAAD014F12

Jag tränar för fullt för polisens tester, simma springa och styrka. I september ska jag ner t Stockholm och göra fystesterna och intervju. Jag tror och hoppas det ska gå bra! Om jag blir godkänd blir det Polishögskolan för mig framöver. Alla tester är sånt jag gör en vanlig vecka så det borde inte vara några problem…
Nu letar jag nya löparskor (igen) syrran tycker att jag ska köpa Hoka så jag kommer nog att göra det, kul att testa nya skor. Ska in och kolla på skistarts sida och välja nåt bra.
Återkommer med vad det blev.
Tora