Arne är nu hemma, världens sötaste lilla plutt. Han är dessutom helt sanslöst lättsam! Sovit i stort sett hela nätter sen han flyttade till oss, bara varit ute och kissat nån natt och sen somnat om. Arne har nu träffat alla hundar och som väntat är inte Lupo helt begeistrad… Lupo tycker valpar är onödigt även fast det här faktiskt är hans son.

8D007E39-68F4-4CA3-B258-F1B1D13A243C

Igår hade klubben träning i Nordmaling, ett jättefint spår som var roligt kurvigt och rätt kuperat. Vi var ett helt gäng som tränade både hundar och sen även egen träning. Våra hundar gick riktigt bra, det är så bra nu när det är svalare i luften, hundarna kan springa längre utan att gå varma. Hilda skötte sig fantastiskt som vanligt, hon har varit så duktig hela tiden, start, omkörningar, möte, människor längs spåret ja, you name it, hon bara springer. Det ska bli såå roligt när tävlingarna kör igång igen vi tror Hilda kan bli en supersnabb tjej. Ja på tal om tävlingar så har SM just ställts in så vi får se om någon draghundsklubb får ta över Draghundsgrenarna, eller om det inte blir nåt SM denna vinter heller. Klokt att ställa in men lika trist iaf!

659D0DB1-C3FF-4591-82DB-B197EFA45D29

I veckan sprang jag intervaller med Hilda, jag hittade en perfekt lång (hemsk) backe som vi sprang 6 gånger. Jag trodde jag skulle svimma den sista och Hilda var totalt oberörd såklart. Tänk om man hade hennes kapacitet… Jag cyklade med henne lös sen så hon oxå blev trött haha.
Hoppas helgen varit bra, nu ska jag kika runt på Skistart.com de har extra bra priser på bla Swix nu.