Is, is och mer is. Ute är det inte alls roligt att träna nu varken för oss eller för hundarna. Snön har regnat bort och sen har det fryst på så allt är bara is….överallt.
Hundarna kan inte släppas lösa nu heller så det blir bara koppelpromenader, en ofrivillig vila alltså. Vi har bra skor så vi kan springa ute iaf men det är klart att snö och skidor skulle vara väldigt mycket roligare. Bilden nedan hade varit underbar att vara i…

918D441C-7126-40DA-B4EA-44FB61DBEE5D

I helgen startar världscupen på skidor, jag längtar. När jag kikar på det på tv så brukar suget på längdskidor bli extra stort. Det känns otroligt skönt att veta att jag ska leva i fjällen med snö i massor i vinter, osäkerheten för en snörik vinter finns alltid här vid kusten.
Förutom löpning ute så har jag och Kajsa styrketränat och tränat kondition hemma på cykel och crosstrainer. Vi har som ett helt gym här hemma, bara löpband som saknas…

Nu när Corona gjort att det är restriktioner som gör att klubben inte har gemensamma träningar, blir alla träningar bara med familjen. Mest bara jag och Kajsa iofs men pappa är med ibland oxå. Då träningslägret blev inställt har vi börjat fundera på att åka till Sorsele nån helg och åka skidor, där finns det skidspår nu och vi kan passa på att bo på Sorseles mysiga Holmens b&b. Planeringen är i startfasen men det vore verkligen skönt att lämna Umeå en helg. Så fort man får resa igen så kommer vi ta tag i detta. Om jag hunnit flytta så får familjen hälsa på mig istället.
Kom ihåg skidor på tv imorgon!