Hilda!
Det är ju svårt att skriva om något annat än vår sockersöta valp som flyttade in igår. Världens finaste och coolaste dessutom. Hon travade rakt in på gården igår och fortsatte in i huset utan att blinka…trygg liten plutt alltså.

C55BE1AB-6BF2-4CA4-9701-16D3A4534D43
Hon heter Miss Lakris i stamtavlan och vi är fodervärdar till henne, hon kommer att kallas Hilda. Just nu är hon parkerad hos mig, vi har en öppen bur med ett duntäcke i som hon älskar, så fort hon ska sova så går hon dit och och lägger sig, ser lite mysigt ut… Vi som gjort oss till och köpt ny bädd och ny filt men icke, hon ville ha som en koja. Inatt sov hennes syster hör oxå så det blev lite lattjolajban vid 03, jag hoppas hon ska sova bättre inatt.
Doris har fått en ny bästa kompis och även grabbarna, Lupo är dock inte helt övertygad om att det här är en bra idé.

BA2208E9-6305-42C9-8647-F3A3998BE7CA
Träning ja… Den här veckan har det varit lite annorlunda, jag har cyklat mycket på testcykel och gått på crosstrainer men lite lugnare tempo. Jag har dessutom kört smidighet och styrka. Blev en lyckad träningsvecka trotts att den blev lite annorlunda. Förkylningen jag fick för 2 veckor sen är seg att bli av med så tvingats att ta det rätt lugnt men nu i veckan har jag dock planerat att träna som vanligt igen. Rulla, jogga, styrka och intervaller! Jag hoppas veckan blir lika jobbig som jag tänkt mig. Ska lura med mig Tora oxå.

Sommarlovet går vidare….

/Kajsa