Den här veckan har både jag och Tora haft väldigt mycket i skolan. Det känns som att alla prov har pressats in denna och nästa vecka. Plugg och mera plugg…längtar till jullovet! 

Spåret på Nydala har öppnat igen så man kan åka en kortare slinga, bättre än inget. Här är det plusgrader och barmark, stigarna i skogen är väldigt mjuka och fina (tyvärr) 

62E0F240-0804-4F72-BB9B-5569865A7BA13D1D603C-FCD0-4C0B-A19A-3EC045099ED8

Den här veckan har sett ut så här:

Måndag, träning futsal och fys.

Tisdag, vila. Cyklade med hundarna lösa i skogen.

Onsdag, kondition, intervaller på de fina sandvägarna.

Torsdag, “vila” fast letade Lupo i skogen en evighet…

Fredag, match.

Lördag, fys. 

Söndag, match.

Lupo ja…vi brukar ha gpshalsband på hundarna så man kan se precis vart de är, men i torsdags så glömdes halsbanden hemma. Som vanligt så sprang hundarna hejdlöst mycket, men den här gången försvann både Odin och Lupo efter ca 45 minuters promenad. 

Det är så otroligt jobbigt att inte ha någon aning om vart de befinner sig. Påkörda av tåg/bil, brutit ben, skadat sig på annat sätt, drunknat, ja man får ju väldigt bra fantasi och från att vara arg på hundarna så blir man orolig och ledsen. Vi fick ganska snabbt hjälp av ett flertal av våra vänner att leta. Odin hade redan kommit tillbaka innan lethjälpen hann komma, men Lupo var kvar ute i mörkret. 

Jag och Tora gick tillsammans i kolsvart skog, ropade och visslade. Tiden gick och oron ökade såklart. 1-2-3 timmar… Det kändes som en evighet, regnet och blåsten gjorde inte sökandet speciellt gynnsamt heller. Efter 6 timmar fick mamma ett samtal om att Lupo hade skällt vid en hästgård och ägarna hade tagit in honom. Pust! Total lycka och en stor lättnads suck. Så torsdagens låååångpromenad blev som ett träningspass det med. Att promenera mitt i skogen är rätt jobbigt när det blir så länge.

Jag blir riktigt glad över alla vänner som kom med  torra extra kläder, mat och fler pannlampor. Alla som ringde och hörde av sig och undrade hur de kunde hjälpa oss. Det var många kompisar som både gick och letade men även körde med bilar och tittade på ställen längre bort. Guld värt, tack! Nu blir det gpshalsband PÅ framöver…

 

Hoppas ni haft en bra vecka!