Snön låg bara kvar några dagar sen regnade allt bort, så nu är det barmark igen. Man hoppas ju lika mycket varje år att den första snön ska få ligga kvar. Snön gör ju det ljusare ute men också att det inte dras in så mycket smuts med hundarna. Ni kan tänka er 4 blöta skitiga hundar efter träning, man torkar såklart av dom men det sista ramlar av när de torkat.
I tisdags var vi ute i skogen och sprang med hundarna jag och syrran, vi tränade samtidigt som hundarna eftersom de tränades lösa. I skogen längs stigarna var det väldigt bra underlag, fortfarande mjukt men på grusvägen var det isigt bitvis. Bäcksvart dock så pannlampa är ett måste nu. Man hör hundarna flåsa och det knakar och knastrar i skogen när hundarna springer runt oss. För att hålla koll på att alla är med så har vi lampor med olika färger på dom.

C366F31D-7339-400E-A9C4-A9CA5CEA5965 1556F563-2D54-4C51-A952-9E78C239BA9A
I torsdags åkte jag skidor!! På Nydalaspåret här i Umeå har de sparat snö som de nu lagt ut till en 1.8km lång slinga. Som vanligt på premiäråkning så kändes det ovant och stappligt första varven. Det är tur man vänjer sig snabbt, vad härligt det var! Jag trodde jag skulle få armbågas med halva Umeå men blev förvånad då vi kom dit när det bara var två bilar till. Så jag plus två grabbar var de enda som var där, ingen trängsel alls… skönt! Officiellt öppnar spåret idag med massa jippon och erbjudanden så idag lär det vara packat med folk.
Jag ska spela futsalscup idag men kanske åker skidor lite senare om skidsuget blir för stort…

/Kajsa