Hej!

Då var jag hemma igen efter en vecka i Torsby med klubben, och nu är man så där gött mör som man ska vara efter en lägervecka.

Denna gången kanske något segare än vanligt, då det känns som jag gått från noll till hundra i träningen. Har inte tränat bra alls det senaste, knappt någonting, men det är gött att rivstarta lite också.

Man tvingar sin in i rutiner igen, vilket är ett måste. Annars blir det varje morgon att tveka huruvida man ska snooze en, eller två gånger till innan man börjar fundera på vad och man ska träna eller inte.

De första dagarna var riktigt tuffa för mig, kändes som att jag fick kriga för att ens hänga på i de lugna distanspassen. Men de sista två dagarna kändes det som kroppen fattade att det var dags att vakna igen.

Så en fin lägervecka avrundades med en riktigt fin dag med plantsättning. Därefter åkte jag hem, och när jag väl landade i soffan kändes det som en asfalt rulle hade rullat över mig.

Nu hoppas jag att kroppen börjar svara bättre och bättre så träningen går lättare och lättare. För det är alltid tungt att dra igång träningsåret, alltid. Det är sen gammalt.

bore

bore2

 

Vi hörs nästa vecka så får vi se om det blivit nått lättare! Hej/ Pontus